Foto & Video – MS Schippers

Foto- en video content in alle vormen en maten

Voor MS Schippers is het van belang om klanten te begeleiden na aankoop van een product. Het bedrijf verkoopt veel “concepten”. Denk hierbij bijvoorbeeld aan complete drinkwatersystemen of voergoot coating. Het doel hiervan is om structureel verbetering in de leefomstandigheden van dieren in de stal te realiseren. Om te zorgen dat de klant zo veel mogelijk in eigen hand heeft, investeert het bedrijf in content zoals instructievideo’s, productfoto’s en interviews met ervaringen van gebruikers.

Wist je dat?

Varkens één van de intelligentste dieren op aarde zijn? Na de mens, mensaap en dolfijn(walvis) zouden varkens het vierde intelligentste dier op aarde zijn.

Instructie video's

Het voordeel van instructie middels video, is dat de informatie keer op keer terug gekeken kan worden. Handig voor vertegenwoordigers en om direct naar de klant te sturen. Het gebruiksgemak van een product verbetert hier exponentieel mee.

Publicatie fotografie

Met regelmaat worden foto’s ingezet voor promotiedoeleinden. Dit kan op beurzen, banners, online maar ook in print. Rechts een voorbeeld van een tijdschrift waar productfoto’s zijn gebruikt.

Testimonial Video

De ervaring van andere gebruikers spreekt beter tot de klant, het is een eerlijke schets van het product in de praktijk. Het is ook mogelijk om deze in andere talen te ondertitelen, in dit geval in het Duits. Zo zijn de video’s over de grens zelfs inzetbaar.

Jouw bedrijf ook van foto en video content voorzien?